Το ηλεκτρονικό κατάστημα Gegasmarket.gr δραστηριοποιείται στον χώρο των ανταλλακτικών αυτοκίνητου από το 1975 με πρωτοστάτη τον Γκέγκα Στέργιο και συνεχιστή τον Γκέγκα Δημήτριο από το 1995 έως και σήμερα.
Η εταιρεία μας είναι ταυτισμένη με τον χώρο του αυτοκίνητου και τα τελευταία χρόνια με τον χώρο του ποδηλάτου κ των ποδηλατικών ειδών ξεκινώντας την δραστηριότητα της στην περιοχή των Σερρών και καλύπτοντας σήμερα σχεδόν όλη την Βόρεια Ελλάδα .
Διατηρούμε κατάστημα λιανικής πώλησης και εμπορευόμαστε τον μεγαλύτερο όγκο των προϊόντων μας στους πελάτες μας σε τιμές χονδρικής.
Διαθέτουμε δικό μας συσκευαστήριο για την παράγωγη λιπαντικών καθώς και μεγάλη γκάμα φίλτρων και ανταλλακτικών αυτοκίνητου. Έχουμε εισέλθει δυναμικά στον χώρο του ποδηλάτου τα τελευταία δυο χρόνια και σας παρουσιάζουμε μια τεράστια ποικιλία σε ποδήλατα, ανταλλακτικά, ελαστικά και αξεσουάρ ποδηλάτου.
Τα προϊόντα μας ικανοποιούν τα κριτήρια και τις απαιτήσεις όλης της αγοράς προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα και παράλληλα χαμηλές τιμές.